Vyhřezlá ploténka

Takže mi to zatím podle posledního CT neutlačuje kořen a žádná změna od rezonance v nálezu CT není? Začíná mi zase bolest vystřelovat vnitřkem od lýtka nahoru. Chtěla bych vědět jestli jsem si od minule nepohoršila. Moc těm výrazům nerozumím. Děkuji Jana

Odpověď odborníka:

Jemnější rozdíly a to především při zjištění potíží a při vyšetření zjistí lékař, ten srovná s nálezy na MR. Magnet. rezonance je jako každá vyšetřovací metoda jen pomocná metoda. Takto je třeba brát vše v souvislostech. Zkontrolujte stav u svého lékaře. jinak viz výše.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: