Výměna antibiotik

Dobrý den, jako 5.den jsem dnes brala antibiotika OSPEN ,mám anginu .Z důvodu zánětu nosních dutin mi je však vysadili a nahradili je antibiotiky Xorimax.Chtěla bych se zeptat jestli se nemůže stát,že se mi angina vrátí.

Odpověď odborníka:

xorimax je lék, který je účinný jak na anginu, tak na zánět nosních dutin. Nemusíte mít proto obavy.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Pomozte si cvičením od bolestí zad
Články: Pomozte si cvičením od bolestí zad
Základem zdraví je zůstávat...
Lidské tělo vědcům ukazuje, jak zničit zánět
Články: Lidské tělo vědcům ukazuje, jak zničit zánět
Zánět patří k mechanismům...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Je pro vás menstruace utrpením? Může jít o signál jiné nemoci!
Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Články: Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Stává se vám často, že vás...
Ukládá se chřipka
Články: Ukládá se chřipka "na srdce"?
Chřipka nemusí vždy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: