Výměna antikoncepce

Dobrý den pane doktore.Chtěla jse se zeptat,dnes jsem si měla nasadit antikoncepci po sedmidenní pauze-brala jsem antikoncepci Triregol a dneska mě pani doktorka řekla že tuhle antikoncepci stáhli z prodeje a napsala mě místo toho Triqvilar řekla mě že je to stejné složení a tak jsem ji nasadila,chtěla jsem se zeptat jestli mě to nemuže nějak poškodit cyklus a jestli bude plně funkční.Mockrát vám děkuji za odpověd.Sukupová Milada

Odpověď odborníka:

Měla byste být už od prvního dne plně chráněna a cyklus by neměl být narušen.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: