Vynechání antikoncepce

Dobrý den. CHtěla bych se zeptat, jestli můžu být těhotná, když jsem si v prvním týdnu užívání vzala prášek až po 12 hodinách a před vynecháním o den dřív jsem měla styk. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možnost tu samozřejmě je, pokud jste ale měla pohlavní styk před vynecháním antikoncepce, je tato možnost poměrně malá. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Vynecháni HA | Od: Terka | 9.12.2011 09:04
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli můžu být těhotná, když jsem si zapoměla vzít prášek v prvním týdnu braní antikoncepce LIndinete 20.Prášek jsem si vzala až po 12 hodinách. Problém je ten že v tu dobu jsem měla pohlavní styk. Ráno jsem začala trochu špinit. Děkuji za odpověd
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: