Vynechání antikoncepce

Dobrý den, měla bych dotaz jak velká je pravděpodobnost, že jsem těhotná když jsem 4 dny před pohlavním stykem vynechala pilulku ( byl to první pohlavní styk)

Odpověď odborníka:

Procentueně se to nedá vyjádřit, záleží na tom , kdy styk byl resp v které fázi cyklu, ale pravděpodobnost zde samozřejmě je, Příjemný veřer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: