Vynechání antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když jsem vynechala 2x za sebou pilulku a mezitím jsem měla pohlavní styk s přítelem, jaká je zde možnost otěhotnění?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemůžu vám na to přesně odpovědět. Chyby jsou různě rizikové, záleží také na tom, které 2 tabletky jste vynechala. Počítejte tedy obecně, že nějaká možnost otěhotnění zde je.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: