Vynechání minipilulky evellien

Dobrý den, měla bych dotaz, beru už asi rok a pul v kuse minipilulky a ted jsem si vzala prášek naposledy v uterý večer, ve středu večer jsem zapomnela a vzala ho až ve čtvrtek (po nechránenem styku) kolem 19:00, tudíž je to více než 12 hodin a mezi pilulkama že čas vetší než 36 hodin. Navíc jsem mela styk, ale pilulky beru už dlouhou dobu, ale mám strach z otehotnení, je riziko velké, že bych opravdu byla nechranena? děkuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Pokud byla prodleva 36 hodin není gravidita vyloučena nedostaví li se menses v termínu udělejte si gravitest který je positivní již kolem 6 dne po případné koncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Kam dál
 
 
Rozdíly v sexuální touze
Články: Rozdíly v sexuální touze
V každém dlouhodobém...
Pálení žáhy nemusí být banalita. Může jít o velký problém!
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Léčba, která funguje jako přesně zacílená střela
Články: Léčba, která funguje jako přesně zacílená střela
Na jedné straně je v naší...
Sexuální vyjednávání
Články: Sexuální vyjednávání
Rozdíl v chuti na sex je...
Rychlý průvodce rakovinou prostaty aneb Co je dobré o této nemoci vědět
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: