Vyříznutí znaménka

Dobrý den, našla jsem si malé (cca 1mm) znaménko. Přesto jsem šla raději na kožní, kde mi řekli, že je mírně tmavší ve středu, a že by bylo vhodné ho vyříznout. Na vyříznutí jsem se tedy objednala, ale objednali mě až za 3 týdny. Myslíte, že je to problém, že je to až za 3 týdny? Může se znaménko nějak zásadně změnit za tuto dobu? Blíží se léto, tak jsem i uvažovala, že bych si ho nechala vyříznout až v září. Myslím si však, že čím dříve, tím lépe, ikdyž je znaménko malé. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nebojte se, tato doba do vyříznutí skutečně není rozhodující.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: