Vysazeni naplasti a opetne pouziti

Dobry den, po cirka sedmiletem neprerusovanem uzivani antikonc.naplati Evra mi pan dr.poradil alespon 3 mesicni "ocistnou" pauzu.Uz ted vim, ze se k jejimu pouzivani rozhodne vratim, jen mi neni jasne, zda aplikace prvni naplasti bude stejna jako pri prvnim pouziti, t.j.prvni den menstruace?? Obavam se, ze bych pripadne "spineni", ktere se pry muze dostavit, mohla zamenit s "pravou" menstruaci.Dekuji za radu! Petra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím, kdy chcete nebo nechcete těhotnět, ale přerušovat antikoncepci jen na 3M...pro tělo je to větší šok, než když budete brát antikoncepci dále nepřetržitě. Jinak se užívá stejně jako na úplném začátku, tj. 1.den menstruace.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x