Vysazení lindynette

Dobry den, chystam se vysadit Lindynette 20, brala jsem ji 4 roky. Mam se obavat vyrazneho zhorseni pleti? Tato antikoncepce pry nezabira na akne, takze by se to nemelo moc zmenit, ne? Pred zacatkem brani jsem mela spis jen pubertalni problematickou plet. Dnes mam hlavne mastnou. Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je opravdu těžko předpovídat, jak Vaše tělo na vysazení antikoncepce zareaguje. Doporučoval bych proto konzultaci u ošetřujícího gynekologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x