Vyšetření mri - alergie na kontrastní látku

Dobry den. je možné určitě vyloučit alergii na kontrastní látku používanou při vyšetření MR? Mám poukaz na vyšetření MRI LS páteře kvůli bolesti LDK, radiokulopatie L5 vlevo-onemocnění lumbálních aj. meziobratlových plotének. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Věro! Nikdy není možné předem a určitě alergii vyloučit. U nealergiků je to velmi vzácná komplikace, alergici bývají kryti kortikoidními hormony.

Poradna uLékaře.cz

bagr

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: