Vysoká citlivost bradavek

Dobrý den, už delší dobu mě trápí velká citlivost bradavek, jsou skoro pořád zdurele a občas mě bolí celá prsa. Menstruaci jsem už dlouho neměla (cca 2-3 měsíce) avšak to je u mě normální, klasicky se mi perioda zpožďuje o několik měsíců. Možnost početí byla naposledy před 2,5 měsíci. Udělala jsem si dva tehotenske testy různých značek a oba byly negativní. Lze tedy těhotenství vyloučit? Popř. co jiného by to mohlo být? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud byly oba testy negativní o graviditu by se jednat nemělo pokud nemenstruujete již 3 měsíce příčina bude s největší pravděpodobností hormonální a i prsa mohou takto reagovat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: