Vysoká děložní sliznice

Včera na ultrazvuku u gynekologa zjištěna výše děložní sliznice 7 mm (opakovaně po dvou měsících), lékař doporučil kyretáž, pokud v září bude sliznice opět 7 mm. Jiné problémy nemám, jsem diabetik na lécích. Nezdá se mi těch 7 mm až tak mnoho, je v tomto případě kyretáž nezbytná? Děkuji

Odpověď odborníka:

Záleží na věku,zda je sliznice homogení či nikoliv,ale pokud již jste delší dobu v menopauze,raději bych pro klid duše kyretáž doporučil. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: