Výživa kojence od ukončeného 4 měsíce. (biologický)

Dobrý den, Dnes jsem byla se synem u naší prakticeké lékařky. Ptala se mě jesti jsme už začali s příkrmem. Syn je nedonošený (28týden) a na neonatologii mi řekli že s příkrmem nám začít až od 6měsíce dle gestace. Také mi řekla že mám mu příkrm přislazovat, ale dozvěděla jsem se že dítě do 1 roku nesladí cukrem. tak si vubec nevím rady. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, děti do 6 měsíců je vhodné pouze kojit, nepodávat žádný příkrm. Do jednoho roku by se také nemělo přislazovat. Doporučuji znovu konzultovat celý problém s ošetřující dětskou lékařskou. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: