Warfarin

Dobrý den, bratr(42 let)prodělal v červnu plicní embolii.Bere Warfarin. Nýní má vysoký tlak a hodně se potí. Nemůže mít Warfarin na tyto problémy vliv? Lze walfarin nahradit jiným lékem? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý denato problémy by warfarinem zaviněny být neměly.konzultujte prosím svého internistu.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Přestaňte kouřit a zůstaňte štíhlí!
Články: Přestaňte kouřit a zůstaňte štíhlí!
Chystáte se přestat kouřit...
Kromě plic kouření často
Články: Kromě plic kouření často "nevydýchá" ani srdce
Většina lidí si kouření...
Za bolestí hlavy nebo alergií může být i osvěžovač vzduchu
Články: Za bolestí hlavy nebo alergií může být i osvěžovač vzduchu
Domácí osvěžovače vzduchu a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Mykózy – jedno z nejčastějších gynekologických onemocnění žen
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
Seriál o rakovině ledvin: metastázy
Články: Seriál o rakovině ledvin: metastázy
Patříte k pacientům, kterým...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: