Za jak dlouho můžu otěhotnět

Dobrý den,skoro šest let jsem brala HA Mercilon,již tři měsíce ho neberu.První dva měsíce po vysazení jsem měla pravidelnou mestruaci a ted se ta poslední opozdila o týden. Budu mít problém s otěhotněním, po dlouhém užívání HA ? děkuji a hezký den

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud jste zdravá a máte zdravého partnera,problém s otěhotněním mít nebudete.antikoncepce na to vliv nemá.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: