Zánět stř.ucha

Dobrý den,mám 2-letého syna a od začátku roku 2011 má již počtvrté zánět stř.ucha. Poprvé musel být jeden bubínek propíchnut a dostal antibiotika a kapky Otobacid, následující 3 záněty bez píchání, jen ATB a Otobacid. Je očkován základním Prevenarem(7typů). Jaký prosím doporučujete postup, slyšela jsem že existuje i Prevenar 23,je lepší a učinější než Prevenar 13 a doporučujete vytrhnout nosní mandle ? Děkuji a vděčím za vaši radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud už záněty probíhají, nemyslím si, že by očkování zaůčinkovalo, můžete do něj sice investovat (působí proti více kmenům),ale nezajistí vám zastavení zánětů. Spíše bych navštívila ambulanci imunologa, zda nemá syn nějakou vadu imunity, že se záněty pořád opakují a potom i zkušeného homeopata, který dovede léčit nejen ucho, ale i celé tělo dítěte /celostní přístup/. Nosní mandle nemají na celou věc vliv, je dobré mít je pro zachování funkce imunity v nosohltanu co nejdéle, jen pokud dělají obtíže, tak se mohou odstranit. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x