Zanet stredniho ucha

pani diktorko zaclo me bolet ucho prave zaclo to tim ze pichalo bolestive na povrchu ucha na dale se vitvoril zanet byl jsem u usniho ale zda se mi ze nic nezabyramam cefizil500mg antibiotikum ale neni ucini proti mi imunite co mam podle vas ted delat ucho podle pana doktora lecim uz 29.11.2011a spise se to zhorsilo jak zlepsilo mam tonotekle vevnitr i na povrchu usni vstup neni skoro videtnboli to davam obklady a mast bactroban ale nic nezabyra obklady davam studene podle pana doktora jsem v lecbe s hepatitidou c a beru ribarivinum copegus a interferon je mozne ze copegus vivolal tuto reakci na uco neslisim picha vnem praska ale neustupuje bolest dekuji za vasi odpoved ps ani otipax kapky nezabyraji co stim ted kost v usnim laloku je virem otekla

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučovala bych pokračovat v léčbě, jak je nastavena na ORL (pravidelné kontroly jsou podmínkou) a objednat se na imunologii, kde vám vyšetří vaši imunitu jako celek a doporučí další posilující a preventivní postupy. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x