Zánět uší

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat.Dcera má oboustraný zánět v uších moc špatně slyší a dostala už potřetí za sebou antibiotika-xorimax a do uší-otipax.Je to v pořádku?Přijde mi divné,že tak často dostává antibiotika a nic jí neříkají na ten špatný sluch.Dceři je sedmnáct.Předem děkuji za odpovědˇ.Špásová Libuše

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Ve chvíli, kdy vaše dcera trpí zánětem v oblasti středního ucha patří zhoršení sluchu do celkového obrazu tohoto onemocnění. Po odeznění zánětu by se ale měl sluch znovu upravit k normálu. Pokud se tak nestane, svědčí to např. o nedokonalém provzdušnění středouší a je třeba se opět obrátit na ORL specialistu.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: