Zanet usi a kojeni

Uz roky me trapi zlaty stafylokok v usich,obcas mi pomuzou kapky Garasone ale stale se vraci,usi me denne svedi a tim,jak si tam saham tak mam casto zanety.Nyni kojim a kapky Garasone bych asi uzivat nemela,chtela jsem se zeptat,zda na zanet mohu pouzivat obcas alespon Otic Solution?dekuji

Odpověď odborníka:

Vážená paní Markéto, doporučuji Vám konzultovat použití lokální antibiotické léčby s Vaším ORL specialistou. V případě převahy jejích očekávaných žádoucích účinků nad případnými nežádoucími je léčba indikována. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: