Zapal plic

Dobry den.prosim chtela bych se zeptat, jiz tri tydny jsem doma se zapalem plic .beru antibiotika , dodrzovala jsem klidovy rezim a po poslednim rtg to bylo vsechno na dobre ceste . na snimku byly jen nejake zbytky zapalu. Mam male kvetinarstvi. o vikendu jsem si tam potrebovala neco zaridit, ale od te doby mam bolesti na hrudniku a mezi lopatkami, trosku drazdivy kasel. Mohla jsem si nejak pritizit ? Na kontrolu jdu zase v pondeli. Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Čistě teoreticky - ano. Uvidí se na kontrole, ale pokud jsou bolesti vázány na kašel, tak bych doporučovala kontrolu dříve. Pokud jsoi vázány na pohyb, mohlo by to být i "od páteře", ale to bez klinického vyšetření na dálku jen těžkou můžu posoudit. Skuste Brufen. Na kašel Levopront.

MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská
MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: privátní ambulance TRN Kroměříž

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x