Zápal plic

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda-li je zápal plic přenosný. Ležela jsem kvůli němu 10 dní v nemocnici a můj přítel jsi teď stěžuje na kašel. Mohl to chytit? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Kláro! Ano, váš přítel se mohl nakazit. Může se ale také jednat o běžnou virovou respirační infekci. Pokud se kašel nebude během pár dnů lepšit, bylo by vhodné aby navštívil svého praktického lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: