Zápal plic

Dobrý den, před týdnem jsem prodělala počínající zápal plic, léčený antibiotiky (Klacid). Za týden mám odletět na relaxační pobyt k moři, žádné fyzické vypětí, pouze odpočinek. Myslíte, že je to vhodné? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,raději bych se poradila s lékařem,který ordinoval antibiotikum a hodnotil Váš stav.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: