Zapomenuta pilulka

Dobry den, jsem momentalne dlouhodobe v zahranici a uzivam antikoncepci Femodette (muj gynekolog v Cechach mi tvrdi, ze je to na stejne bazi jako Harmonet, ktery jsem brala predtim). Jde o to, ze vcera 27.7. jsem si zapomela vzit posledni pilulku z platicka a mela nechraneny pohlavni styk, i kdyz partner neejakuloval do me. Zapomenutou pilulku jsem si vzala nasledujici den ve ctvrtek 28.7. rano a protoze si potrebuji oddalit menstruaci, vzala jsem si i prasek z noveho platicka, ktere doberu az do konce. Je tam nejaka moznost, ze bych mohla otehotnet? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Při zapomenuté poslední tbl je pravděpodobnost otěhotnění malá,spíše je možné,že kontinuální podávání bude provázeno nepravidelným krvácením z poklesu hladin. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: