Zapomenuta pilulka

Dobrý večer, beru antikoncepci Mercilon přibližně druhým měsícem. V patek,nakonci druhého tydnu brání antikoncepce ,jsem si zapomněla vzít pilulku(beru ji přibližně v 7h.večer). V ten den večer ,sem mela pohlavní styk a přítel se do me 2x udělal. Pilulku jsem si vzala druhy den okolo 12-13 h. Tyden -dva později,mi praskla cysta a dostala jsem vaginální tablety+antibiotika na spalovou anginu. Tuto neděli ,jsem mela si vzala poslední pilulku s tím,ze jsem v pondělí max.v úterý očekávala menstruaci ,která se nedostavila. Bojím se tedy,ze by mohlo jít o těhotenství. Nebo je vynechání menstruace příčinou nemoci a vaginalnich tablet? Předem děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vaginální tablety ani antibiotika na menses by vliv neměly, udělejte si gravitest který je positivní již kolem 6 dne po případné koncepci, nevím kdy byla operace ani jaký byl obsah cysty i to by případně mohlo mít na cyklu vliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: