Zapomenutá pilulka

  • Dotaz od: Štěpánka
  • Publikováno: 7.11.2012
  • uLékaře.cz

Dobrý den, beru antikoncepci Chloe a v druhém týdnu užívání konkrétně 9.den jsem zapoměla užít pilulku a přišla jsem na to až druhý den 2 hodiny předtím, než jsem si měla vzít další. Užila jsem jí tedy hned, a pak si vzala v obvyklí čas tu novou.Chtěla bych se zeptat, jestli je nějaké riziko otěhotnění, když jsem měla naposledy pohlavní styk v 7.den?A jestli bych měla užít ještě nějaké antikoncepční opatření? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jedna chyba ve druhém týdnu užívání antikoncepce riziková není. Nadále pokračujte v užívání antikoncepce, další opatření nejsou třeba.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: