Zapomenutá pilulka

Opět dobrý den, dnes jsem již Vám dotaz odesilala a mockrát děkuji za odpověď (pro rozpomenutí na skopíruju na konec). Mám dodatěční otázku. Opravdu nestačí užívat další ochranu jen 7dní jak se píše v příbalovém letáku? Děkuji za odpověď. předchozí dotaz: Dobrý den, přecházím z antikoncepce Katya na Yosephine. První den menstruace jsem tady požila pilulku nové antikoncepce, druhý den jsem si však pilulku nevzala ve stejný čas jako tu první (tedy v 20h) ale až po 12h, přesněji po 13h. Raději jsem si ji jstejně vzala místo toho abych úplně vynechala.Třetí den jsem ji opět brala ve stejnou dobu, ve 20h, jako obvykle. Jaká jsou tedy rizika otěhotnění? S přítelem jsem od té doby co jsem začala užívat novou antikoncepci nespala. A kdy budu opět zcela chráněná?

Odpověď odborníka:

Mělo by to s největší pravděpodobností stačit,ale myslím že v tomto případě vice opatrnosti není na škodu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: