Zapomenutá pilulka

Dobrý večer, včera jsem si zapomněla vzít pilulku lindynette 20 a vzpomněla jsem si na to až teď a tak jsem si vzala pilulku za včerejšek a za dnešek. Ale včera jsem měla s přítelem pohlavní styk. Antikoncepci mám v druhém týdnu a beru ji 2 roky. Je velké riziko otěhotnění? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, riziko je malé, do konce cyklu (nebo 7 dní) použijte jinou metodu ochrany (spermicidní gel, kondom apod.)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: