Zapomenutí

Dobrý den, zapomenula jsem si vzít pilulku antikoncepce ve 3.týdnu. Užívám antikoncepci Katya a chtěla bych se zeptat,zda je nutné brát další plato hned po doužívání stávajícího plata,když další pohlavní styk budu mít až po 7 denní pauze. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, začněte ihned po doužívání platíčka dalším, pokud chcete udělat pauzu, budete se muset minimálně první týden užívání antikoncepce z nového platíčka chránit další antikoncepční metodou.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Chraňte si své klouby a zůstaňte soběstační
Články: Chraňte si své klouby a zůstaňte soběstační
Pokud vás trápí revmatoidní...
Klimakterium ohrožuje kvalitní spánek. Braňte se!
Články: Klimakterium ohrožuje kvalitní spánek. Braňte se!
Období klimakteria, během...
Dopřejte svým nohám dostatečnou péči
Články: Dopřejte svým nohám dostatečnou péči
Myslete na své zdraví...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Australští vědci objevili lék na lupénku
Články: Australští vědci objevili lék na lupénku
Velký poprask mezi kožními...
Opalování během těhotenství: pouze občas a s rozumem
Články: Opalování během těhotenství: pouze občas a s rozumem
Přestože si řada z nás...
Biologická léčba míří přesně na nemoc
Články: Biologická léčba míří přesně na nemoc
O biologické léčbě a o...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: