Zapomenutí pilulky

Dobrý den, užívám antikoncepci tri regol. Stalo se to, že jsem si zapomněla vzít 5. prášek tak jak jsem měla a užila jsem ho až po 14 hodinách....dále jsem brala prášky pravidelně ale šestý den na to jsem měla nechráněný sex. Jaká je zde pravděpodobnost otěhotnění? Děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

dobrý den, pravděpodobnost je malá.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: