Zapomenutí pilulky

Dobrý den, minulé pondělí (29.3) jsem začla užívat nový blistr pramino 21 (menstruaci jsem měla od čt 25.3)a ve st 31.3. jsem si zapomněla vzít prášek a vzala si ho až ve čt ráno (asi 13 hod od běžné doby užítí), s přítelem jsme měli v neděli 4.10. 2 nechráněné styky bez ejakulace, ale mezi nimi orální sex, napadlo mě , kdyby mu nějaké spermie zůstaly na penisu , zda by nemohlo dojít k otěhotnění. por antikoncepci užívám již 6 let. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko otěhotnění je malé, ale pro jistotu si udělejte těhotenský test, nestojí mnoho, dostanete jej koupit v lékárně. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže
Články: Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže
Počátky očkování jako...
Překvapivé zdroje cholesterolu
Články: Překvapivé zdroje cholesterolu
Bůček, slanina, uzené maso...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Články: Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Přírodní a klinicky ověřená...
Rakovina kůže
Články: Rakovina kůže
Rakovina kůže je souhrnné...
Mykózy – jedno z nejčastějších gynekologických onemocnění žen
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Život po infarktu
Články: Život po infarktu
Srdeční infarkt je vážný...
S diagnózou schizofrenie život nekončí!
Články: S diagnózou schizofrenie život nekončí!
Schizofrenie je závažné...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: