Žíly

Dobrý den,mám dotaz ohledně mé tchýně,Má problém s křečovými žíly na obou dkk,závěr zní:žil.syst.bez obliterace se známk.chlop.insuf v úrovnipr,safenopoplit.ústí.,jde o norm.nálezobou dk.Varices extrem inf,utr gr 3 CEAP,jde jí o to jestli se dá ta chlopeň co nedoléhá na pravé straně nějak operovat,nechtěla by přijít o celou žílu.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tyto nález je třeba vždy konzultovat s lékaři, kteří se zabývají operací křečových žil. Na operace křečových žil jsou různé názory, dle povahy operace, rozsahu atd.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: