Zlomena klicni kost

Dobry vecer ma od narozeni zlomenou klicni kost nemocnici kde jsem se narodil popreli muj zdravotni stav a jsou si vedomi meho zraneni kdyz jsem chodil 1a 8tridi chodil jsem casto na rehabilitace. pomohla by mi v mem veku operace nebo poradi mi nekdo uz stim ziji 27let

Odpověď odborníka:

Je třeba provést rtg snímek, zlomenina by měla být dávno zhojena, pakloub v tomto věku je málo pravděpodobný. Ortopedické vyšetření, stav kosti, ramene, zjištění pohybu a především provedení rtg snímku. Pokud by byl opravdu pakloub , perace by měla být na místě s dobrým výsledkem. Operace nepatří mezi nejnáročnější. Rehabiílitace.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: