Zlomená klíční kost

Dobrý den , před 3 týdny jsem si zlomil klíční kost dislokace o 2 šíře kosti, Delbetovy kruhy za týden kontrola a tam mi řekli že todle se neoperuje a at přijdu za měíc a ze mi udělaji rentgen a sundaji... za týden jdu na sendání a kost je v místě přeražení tlustší a je tam hrbolek na kosti tak se chci zeptat co by to mohlo bejt a jestl iejto v pořádku :-) děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Pokud je kost i v tom nejmenším kontaktu tak se zvláště u mladých lidí velmi dobře zhojí. Exustující zduření, které pozorujete je tvořící se svalek, který ppostupně odezní. Je možné, že třeba v budoucnu může se pozorovat drobná nerovnost, ale nemusí to být ani kosmetický defekt.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: