Zlomená klíční kost

Dobrý den, jsem 2 dny po sundání, na rentgenu kost ještě neni uplně srostlá dotýkaj íse konce, doktor řekl že kruhy už nemaji cenu a sundal mi to a at si na to dávám měsíc ještě pozor. :-) mám strach aby to srostlo v pořádku . Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Pokud je znehybnění alespoň 3 týdny potom by měl být vytvořen svalek, který úlomkům nedovolí nesprávný pohyb. Vy jste dobu neuvedl. Ve vašem věku ale hojení, tvorba svalku, probíhá rychle a zlomenina se rychle hojí. Znovu opakuji,k že jste neudal dobu od úrazu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: