Zlomenina

Dobrý den. V únoru 2015 jsem po kopnutí konem utrpěla zlomeninu loketní kosti, kdy mi při operaci byla dána destička. Bohužel se koncem června zjistilo, že mi praskl jeden z šroubů a v červnu se konala reoperace, kdy mi dávali delší destičku a při operaci byl pouzit step z pánve. V srpnu mi tato destička praskla a opet reoperace s dalším stepem z druhe pánve . V říjnu při kontrole to vypadalo, že se kosti začaly spojovat ale po kontrole ted v lednu nebyl zjištěn žádný nárůst spojení kostí a lékaři naší nemocnice už nevedi co dál a všechny výsledky zasílaji dál. Copak neexistuje nic, co by podpořilo tvorbu kostí. Podotýkám, že krom běžných prostředků na doplnění vápníku jsem nic nedostala a spíše jsem byla lékaři odrazovana, aby nedošlo k ledvinovym kamenum. Je mi necelých 45 let a nechápu, proc ne tělo takto podraží

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, nejsem schopen Váš stav blíže posoudit, protože nevím, jak zlomenina vypadala, neviděl jsem RTG snímky. Tato komplikace se po operacích zlomenin může vyskytnout. Podávání vápníku a pod. má pro hojení jen podpůrný význam. Předpokládám, že léčba bude pokračovat.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: