Zlomenina lýtkové kosti

  • Dotaz od: František Smetana
  • Publikováno: 2.5.2012
  • uLékaře.cz

Dobrý den, pane doktore moc Vám děkuji za vyjádření. Už s tou nohou marodím půl roku a každý rada je dobrá. Měl bych ještě prosbu. Posílám Vám fotografii snímku z března kdy jsem byl naposled na kontrole. Mohl byste se na něj podívat a říct mi Váš názor. Jestli je to zlomené u hlezna jak jste říkal nebo už je to výše. Moc Vám děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Zlomenina je ve střední části kosti lýtkové. Svalek je i na malém snímiu dobře patrný, zhojení. Myslím že byste již na tuto zlomeninu nemusel pomýšlet. Zvyklá zátěž a životní režim.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: