Zlomenina spodiny očnice

Hezký den ,před měsícem a půl jsme prodělala rekonstrukci spodiny očnice ... Stále přetrvává dvojí vidění při pohledu nahoru. Je to po takové době ještě normální ? Chtěla bych se zeptat kdy můžu začím normálně sportovat ... kolo,běh ...spíš aktivnější sporty ... Zatím začínám jen tak lehce ... rychlochůzí atd .. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není zřejmé, proč se prováděla rekonstrukce očnice. Ani, co vám sdělili ti, kteří operaci prováděli. Každopádně plná fyzická zátěž před dovršením 8 týdnů od operace určitě ne!!! Ani při nejlepším nelze zaručit, že zrakové funkce budou po operaci 100%, natož během pár týdnů. Proto vyčkat se závěrem se vyplatí, prokonzultovat s operatérem, a nezoufat. Dokonalá spolupráce 6 okohybných svalů na každém oku je přece jen citlivá záležitost!!!!

MUDr. Libor Němec
MUDr. Libor Němec

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: Oční ambulance a Iridologická poradna, Vyškov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: