Zmena mleka

Dobry den,chtela sem, se zeptat ma necelych sesti tydeni holcicku,kojila sem 14 dni a musela po tydnu dokrmovat ,davala sem ji nutr.comfort,protoze trpela koliky a perdiky a brecenim u stolice na doporuceni doktorky,jenze ten nam zpusobil zacpu,tak sem zkusila ten obycejny nutrilon plus kapky sab simlex a furt stejny,akorat stolice uz byla jednou za den,ale stale u toho brecela,tak sem koupila i probioticke kapky ktere bere uz 8 dni a taky nic,tak sem koupila jeste kapky baby calm ktere sem davala jen jeden den,protoze to bylo furt stejny,ty simplex sme vysadili.Nebo myslite ze ten ucinek kapek bab calm prichazi taky az po nekolika dnech?Je na nich napsano okamzita uleva.No a ostatni maminy mi poradili at zkusim uplne jine mleko aby nemela ty bolesti tak sem si koupila bebu sensitive a dnes vecer ji zacala davat a zda se mi to jeste horsi,furt se vzpina..usne mi jen na hodinu a vypije i mene nez nutrilonu sca 75 a nutrilonu mi pila kolem 100 a pinkala i tri hodiny a dnes sme zkoro vubec nespali tak se chci zeptat jestli se radeji nemam vratit zpatky k nutrilonu a ty koliky ji snad po tom tretim mesici zmizi..vubec nevim co mam delat,je mi ji lito jak se trapi a beci u kakani a nez se vyprdikuje..koupila sem i kapsle laktobacilky od swissu ty sem ji dala v so navecir a pinkala mi i pet hod.poprve,ale jestli to spise nebylo vycerpanim.Jeste se chci zeptat pokud ji budu davat ty probiot.kapky mohu davat i ty laktobacilky nebo to stridat,jeden den ty a druy tamty a k tomu jeste treba pridavat ten baby calm 10 kapek pred kazdym jidlem?Moc vam dekuji za odpoved s pozdravem Prochazkova

Odpověď odborníka:

Laktobacily v jakékoli podobě podávejte určitě dále dlouhodobě, pokud máte 2 různé přípravky, pak je můžete střídat, ale současně je nepodávejte, abyste nepřekročila dávkování. Můžete se zkusit vrátit k původnímu mléku, nebo vyzkoušejte hypoalergenní HIPP. Pokud by přetrvávala zácpa, můžete vyzkoušet i Lactulosu (volně prodejná).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Články: Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Slovo aneuryzma jste mohli...
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: