Znovu brání ha lindynette 20 po vysazení

Po měsíci vysazení HA Lindynette 20 (důvod: můj starý gynekolog zkončil,nestihl se napsat recept), jsem šla k novému gynekologovi a je vše v pořádku,ale když jsem tento měsíc znovu začla brát antikoncepci,tak po menstruaci už asi 4tý den špiním. Chci se zeptat jestli je to normální? Když se to po příští menstruaci nezlepší,tak půjdu nejspíš navštívit doktora. Předem děkuji za odpověď. Hezký den :)

Odpověď odborníka:

Připravila jste svému tělo pěknou hormonální bouři:) postupně se to spraví,možná budete špinit více dní, další cyklus bude v pořádku.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zúžené tepny ohrožují zdraví. Pomůže jim operace
Články: Zúžené tepny ohrožují zdraví. Pomůže jim operace
Potíže s cévami jsou dnes...
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
Krevní plazma: darovat, či nedarovat?
Články: Krevní plazma: darovat, či nedarovat?
Snili jste o tom, že se...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Články: První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Signály toho, že s tělem...
Které sporty jsou nejzdravější? Nechte si odborně poradit
Články: Které sporty jsou nejzdravější? Nechte si odborně poradit
Nepochybně každý dnes ví...
Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
Články: Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
S příchodem jara mnoho lidí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: