Znovu zvětšená nosní mandle

Dobrý den, mám 5letou dceru,která před rokem podstoupila odstranění nosní mandle laserem.Dýchání se krásně zlepšilo a nyní jsme na tom úplně stejně.V noci chrápe a špatně se jí dýchá.Chci se zeptat,zda je nutná opětovná operace mandlí nebo to lze řešit jiným způsobem?Nechci jí každý rok trápit odstraňováním mandlí.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obávám se, že zákrok bude potřeba, někdy prostě adenoidní tkán / to je tkán, ze které je nosní mandle složena/ prostě zase doroste. Pokud dělá problémy, pokuste se ještě jednou zákrok podstoupit, třeba už nedoroste, bohužel vám toto nikdo nezaručí. Jiným způsobem, pokud je mi známo, řešení možné není. Zkuste konzultaci u homeopata nebo lékaře se vzděláním v tradiční čínské medicíně/TČM/. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: