Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Adenom hypofýzy

Endokrinologie Dáša . 16.10.2008 redakce uLékaře

Dobrý den.Jsem po odstanění prolaktinomu hypofýzy transsfenoidálně v roce 2001. Chtěla bych otěhotnět a z endokrinologického hlediska není námitek a byla jsem předána do péče centra reprod.medicíny.Chtěla bych se jen zeptat jaká je úspěšnost otěhotnět s tímto onemocněním a jestli se to povede na poprvé a nebo je to na delší léčení.Je mi 29 a děti zatím nemám.Děkuji za odpověď.Dáša

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pravděpodobnost a možnost otěhotnění po vyjmutí obdobného útvaru je nyní v zásadě stejná jako v každém jiném případě. Vaše šance počít se tedy budou odvíjet zejména od gynekologické "spořádanosti"

Související dotazy

Adenom hypofýzy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda normální EEG...
Nedostatečnost hypofýzy
Dobrý den, Je možné u nedostatečnosti hypofýzy nahradit...
Adenom hypofýzy
Dobrý den, má manželka má adenom hypofýzy, dnes byla...
Adenom hypofýzy
Dobrý den, má manželka má adenom hypofýzy, dnes byla...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Adenokarcinom prostaty

Dobrý den, už jednou jsem vám psala ohledně tatínka, ale neměla jsem v ruce...

Adenokarcinom prostaty


Adenom

Zdravím, chtěla bych se zeptat na bližší informace o adenomu. Je to nějak nebezpečné...

Adenom

Dobrý den, mohl by jste mi prosím objasnit výsledky z mr? V přední části přetrvává...

Adenom

Dobrý den, mohl by jste mi prosím objasnit výsledky z mr? V přední části přetrvává...

Adenom

Dobrý den, na CT plic mi byl loni zjištěn nečekaně adenom na levé nadledvince...

Adenom

dobrý den, poprvé jsem byla na MR 3/2012 kde mi zjistili adenom hypofýzy. nyný...

Adenom

Dobrý den, asi před rokem se mi udělala malá bulky těsně pod uchem, jelikož...

Adenom a tumor

Zdravím, chci se zeptat, jaky je rozdíl mezi adenomem a tumorem (prsu) připadne...

Adenom hypofýzi

Dobrý den, ráda bych se zeptala na výsledky a prognózu nálezu na mr mozku a...

Adenom hypofýzy

Dobrý deň. Moju maminu (43rokov) dnes operovali- vyberali jej makroadenóm hypofýzy...

Adenom hypofýzy

Dobrý den, od puberty se léčím s hyperprolaktinemií. Mikroadenom 5 mm. Po normalizaci...

Adenom hypofýzy

dobrý den paní doktorko, dostala jsem elify od mé neuroložky jenom proto, že...

Adenom hypofýzy

dobrý den, byl mi diagnostikován adenom hypofýzy s vysokým prolaktinem. Za téměř...

Adenom hypofýzy

dobrý den, byla mi diagnostikováno toto: MR mozku se zaměřením na hypofýzu....

Adenom hypofýzy

dobrý den, byla mi diagnostikováno toto: MR mozku se zaměřením na hypofýzu....

Adenom hypofýzy

Dobrý den, od dospívání jsem slednován na endokrinologii pro vysoké hodnoty...

Adenom hypofýzy

Dobrý den! Chtěla jsem se zeptat ,na adenom hypofýzy , kterým trpí moje blízka...

Adenom hypofýzy

Dobrý den, můj dotaz se týká mé dcery,má 31 let, těžkou depresivní poruchu,...

Adenom hypofýzy

Dobrý den, moje dg: mikroadenom hypofýzy, ve sledování, způsobující hormonální...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nález E. coli ve spermatu

Dobrý den, můj přítel má opakovaný nález bacterie e-coli ve spermatu. Léčba...

Suchá sliznice v krku po prodělání Laryngitidy

Dobrý den, mám takový dotaz - ohledně , nyní jsem se doléčila či se doléčuji...

Bolest prsu a bradavky u muže


Naznak sinistroskoliozy lehce snizený mop L5/S1 chondroza disku

dobry den mam dotaz byla jsem na rtg a nalez jen naznak sinistroskoliozy susp....

Zvýšený růst chloupků na těle

Dobrý den, mám dotaz ohledně růstu chloupků. Je mi 37 let a v druhém těhotenství...

Noční pomočování muže

dobrý den mám na vás dotaz..mému manželovi je 37 let..tak před půl rokem se...

Necitlivé ucho

Dobrý večer.Chcela by som poraďiť ohladne syna. Na silvestra k nemu hodili silnejšiu...

Kontryhelový čaj jako podpora otěhotnění

Vážený pane doktore, prosím o radu stran správného užívání kontryhelového čaje....

Možnost těhotenství

Dobrý den, mám dotaz ohledně těhotenství. MS mám celkem pravidelnou ( + - 3...

Vyvrtly kotník

Ještě ohledně mého dotazu takže i naslapovanim si mužu způsobit trombozu? Když...

Jsem těhotná ?

dobrý den dnes jsem byla u lékaře s podezřením na těhotenství.. pověděl mi...

Scintigrafie skeletu


Krvavé flíčky

Dobrý den paní doktorko, ze dne na den se mi objevily na obou rukou mezi podpažím...

Světlé mapy na dlaních

Dobrý den, zhruba před rokem se mi začaly na dlaních a mezi prsty objevovat...

Červené zabarvení a nehráněný sex

Dobrý den. Mám problém už nějaký čas s tím, že mám rudé nesvědivé zabarvení...

Prujem, zvraceni, bolesti hlavy, nepravidelna menstruace

Dobry den, poslednich nekolik mesicu me trapi opakovane prujmy doprovazene bolesti...

Odstranění vlčího zrna

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jetli je opravdu nutné odstranit vlčí zrno,...

Problémy se zažíváním

Dobrý den . Už několik týdnů mě trápí střevní potíže.Návaly teplot a zimnic....

Stěhovavé bolesti kloubů a svalů

Dobrý den, už skoro tři roky mám stěhovavé bolesti kloubů a svalů, cítím se...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×