Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antihistaminika a apikutanní test

Markéta . 8.3.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, chci se zeptat, zda může nějak ovlivnit výsledek epikutanního testu užívání histaminik? pokud ano, jak moc? Je možné že kvůli tomu vyjde výsledek, že nejsem na danou látku alergická přesto, že jsem? Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Ano, pokud užíváte antihistaminika, pak epikutánní testy mohou být falešně negativní.

Související dotazy

Vysazení antihistaminik
Dobrý den, je nutné před odběrem krve pro zjištění...
Antihistaminika
Užívám AERIUS tablety na alergii(kopřivka, svědění)....
Antihistaminika
Dobrý den, mám alergii na potraviny (histamin). Před...
Antihistaminika celoročně
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda-li můžu zyrtec...
Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...
Testy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antifosfolipidový syndrom,těhotenství

Dobrý den, čekám na druhý náběr antifosfolipidového syndromu. Za 14dní si mám...

Antifosfolipifový syndrom,těhotenství,anopirin

Dobrý den, mám sice nízké hodnoty nicméně pozitivní antifosfolipidový syndrom.Mám...

Antigen

Dobrý den, dekuji za předchozí odpověď. Ještě bych mela otázku, co znamena...

Antigen CA 3 - 15

Dobrý den, mám dotaz, co lze zjistit odběrem krve na Antigen CA 3 - 15. A...

Antigen proti gangliosidům

Dobrý den, v imunologických testech mi vyšel pozitivní antigen proti gangliosidům...

Antiglaukomika při srdečních chorobách

Dobrý den, je mi 30let a jsem sledována na kardiologii pro susp. foramen ovale...

Antihistaminica

Zdravím, mám dotaz ohledně antihistaminik.Trvale beru Zodac stran alergické...

Antihistaminika


Antihistaminika

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jeli nutní aby 14 měsíční syn bral ketotifen,...

Antihistaminika

Dobrý den, mám alergii na potraviny (histamin). Před lety mi paní doktorka předepisovala...

Antihistaminika a kofein

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je pravda, když pravidelné užívání antihistaminik...

Antihistaminika celoročně


Antihistaminika v prvním trimestru?

Dobrý den jsem v 5 týdnu těhotenství a paní doktorka na plicním mi zjistila...

Antihistaminika v těhotenství


Antihistaminika v těhotenství

Dobrý den, již několik měsíců se léčím s chronickou kopřivkou a po absolvování...

Antihistaminika v těhotenství

Dobrý den, jsem ve druhém trimestru a mám alergii, kterou jsem loni zvládala...

Antihypertenzí léčba a PAD


Antihypertenziva při kojení


Antihypertenzní léčba

Dobrý den, v prosinci při návštěvě praktického lékaře mi byl změřen normální...

Antikbiotika

Dobrý den, poradila jste mi,že se druhý den po dobrání antibiotik Gyrablock...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nystagmus


Dysurické potíže

Ahoj, celý svůj život chodím na lehko, i jako dítko školou povinné jsem nikdy...

Antikoncepce Bonadea


Zánět močového měchýře ?


Genitální opar


Zvyšovat hladinu prolaktinu v těle může mnoho věcí – třeba hladovění

Prolaktin, hormon produkovaný přední částí hypofýzy, přirozeně stoupá po porodu,...

Tik oka


Motání hlavy

Dobrý den už od května trpím na motani hlavy nemůžu vůbec chodit ven obvodni...

Gardnerella vaginalis


Necitlivost části prstu na noze


Nelze souložit


Pomalý tep


Nekuřákům se lépe hojí pooperační jizvy

Jste kuřák a máte před sebou nějaký operační zákrok? Pokud se vám alespoň na...

Jaká antikoncepce?

Dobrý den, chci se prosím zeptat jaký druh antikoncepce bych si měla pořídit?...

MUDr. Zdena Nekvapilová

Praktický zubní lékař

Ztráta rovnováhy


Oční "alergie" na slunce


Interkostální neuralgie


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×