Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Antigenní testy vs PCR u covid-19

Infekce Miloslav 25.11.2021

Dobrý den,
onemocněl jsem s následujícími příznaky: slabá teplota (37.3), silná rýma, ucpaný nos, trochu kašel,bolest svalů celého těla. Ležel jsem tři dny, léčba coldrex, čaj s medem, teplo. Test na covid - samotest - byl negativní. Třetí den se mi již ulevilo a cítím se lépe. Celé bych to považoval za normální nachlazení, ale třetí den, když je mi lépe, jsem náhle ztratil čich. Chuť zůstala, i když se domnívám že je trochu otupělá. Další samotest na covid rovněž negativní, manželka také. Znejisťuje mne ta náhlá ztráta čichu - nemůže to přece jen být covid? Jsem očkován oběma dávkami, na třetí zatím nemám nárok.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Uvedené příznaky mohou souviset s onemocněním covid-19, p...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Antigenní a PCR test na covid-19
Dobrý den, mám možná takový blbý dotaz: moje matka...
Antigenní test po prodělaném covid-19
Dobrý den, prodělala jsem onemocnění covid-19. V pondělí...
Pozitivní antigenní test na covid-19
Dobry den dcera ma koronavirus ,a ja jako matka jsem...
Test na Covid - 19
Dobrý den, mám dotaz ohledně covid 19. 3.12. Udělá...
Odmítnutí testu na covid
Dobrý den, mohu odmítnout PCR test na Covid 19? A pokud...
Covid protilkátky
Dobrý den,prosím jen o informaci ohledně Covid 19,syn...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antifosfolipidový syndrom v příštím těhotenství

Dobrý den, děkuju určitě do kontrolního odběru na potvrzení antifosfolipidového...

Antifosfolipidový syndrom,těhotenství

Dobrý den, čekám na druhý náběr antifosfolipidového syndromu. Za 14dní si mám...

Antifosfolipifový syndrom,těhotenství,anopirin

Dobrý den, mám sice nízké hodnoty nicméně pozitivní antifosfolipidový syndrom.Mám...

Antigen

Dobrý den, dekuji za předchozí odpověď. Ještě bych mela otázku, co znamena...

Antigen CA 3 - 15

Dobrý den, mám dotaz, co lze zjistit odběrem krve na Antigen CA 3 - 15. A...

Antigen proti gangliosidům

Dobrý den, v imunologických testech mi vyšel pozitivní antigen proti gangliosidům...

Antigenní a PCR test na covid-19

Dobrý den, mám možná takový blbý dotaz: moje matka byla včera dvakrát testována...

Antigenní test po operaci nosní přepážky

Dobrý večer jsem 3 měsíce po plastice zevniho nosu a operace nosni prepazky...

Antigenní test po prodělaném covid-19

Dobrý den, prodělala jsem onemocnění covid-19. V pondělí se mám vracet do práce,...

Antigenní testování na covid

Dobrý den, test na covid mi vyšel takto a nevím co to znamená, je poškozeny...

Antiglaukomika při srdečních chorobách

Dobrý den, je mi 30let a jsem sledována na kardiologii pro susp. foramen ovale...

Antihistaminica

Zdravím, mám dotaz ohledně antihistaminik.Trvale beru Zodac stran alergické...

Antihistaminika

Dobrý den, mám alergii na potraviny (histamin). Před lety mi paní doktorka předepisovala...

Antihistaminika

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jeli nutní aby 14 měsíční syn bral ketotifen,...

Antihistaminika


Antihistaminika a apikutanní test

Dobrý den, chci se zeptat, zda může nějak ovlivnit výsledek epikutanního testu...

Antihistaminika a histaminová intolerance

Dobrý den,mám histaminovou intoleranci a už měsíc dodržuji jídelníček a zlepšení...

Antihistaminika a kofein

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je pravda, když pravidelné užívání antihistaminik...

Antihistaminika celoročně


Antihistaminika v prvním trimestru?

Dobrý den jsem v 5 týdnu těhotenství a paní doktorka na plicním mi zjistila...