Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Antikoncepce a antibiotika

Antikoncepce anonym 18.12.2009

Dobrý den, beru antikoncepci chloe, ale zároveň kvůli angíně musím brát deset dní antibiotika ospen 1500, můžou mít tyto antibiotika vliv na učinnost antikoncepce? pokud ano, jak dlouho se musím chránit ještě po jejich dobrání. Děkuji za odpověď.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
současné braní antibiotik a hormonální antikoncepce může její účinnost snížit. Doporučuji se proto po celý zbytek cyklu chránit i bariérovou antikoncepcí.
Hezký den.

Související dotazy

Antibiotika a antikoncepce
Mám dotaz. Beru antibiotika Ospen 1000 a antikoncepci...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den. Ve středu mi doktorka napsala antibiotika...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, již 3 roky beru antikoncepci Sidretella...
Antikoncepce a antibiotiky
Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Softine a již 9ty den...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, již jsem slyšela o tom, že antibiotika účinnost antikoncepce ovlivnují,...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, byly mi předepsány antibiotické kapky do ucha Garasone, zajímalo...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika ( Amoksiklav a Augmentin)...

Antikoncepce a Antibiotika

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jak hodně ovlivňuje týdení braní antibiotik...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, v sedmidenní pauze jsem dostala zánět močového měchýře a dostala...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, užívám antikoncepci Sylviane a lékař mi teď předepsal antibiotika...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda antibiotika penbene 1500 000 snižují účinnost...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, beru už 3 roky antikoncepci Jangee a teďka beru antibiotika ospen...

Antikoncepce a Antibiotika

Dobrý den, chtela bych se zeptat jak tyto tablety muzou ovlivnit ucinek antikoncepce...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda mohou moji antikoncepci Belaru ovlivnit...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, dostala jsem na léčbu zánětu v krku Amoxil 500. V příbalovém letáku...

Antikoncepce a Antibiotika

Dobrý den, chtela bych se zeptat jak tyto tablety muzou ovlivnit ucinek antikoncepce...

Antikoncepce a antibiotika

Dobry den, beru antikoncepci Belara a dnes zacinam zaroven brat Augmentin. Chci...

Antikoncepce a antibiotika

dobrý den chtěla bych se zeptat beru antikoncepci minerva a dostala jsem kožní...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den,mám docela velký problém. Vím,že pláč mi nepomůže ale brečím dneska...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, za jak dlouho mě bude zase po dobrání antibiotik...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den užívám HA Adele a již týden beru antibiotika Duomax 1000 je možné...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, Chtěla bych se Vás zeptat, jestli má cenu si pořizovat antikoncepci,...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, mám dotaz. Začla jsem brát antibiotika Xorimax, tak by mě zajímalo,...

Antikoncepce a Antibiotika

Dobrý den, do zítřka mám brát ATB Ospen 1500 a v pátek začínám s novým platíčkem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest v podbřišku vystřelující do konečníku


Masturbace u dítěte

Dobrý den mužu se zeptat jak mám svého syna vodnaučit masturbovat. Jednou sem...

Trittico 75

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je škodlivé dlouhodobé užívání léku Trittico?...

Dlouhodobé ranní nevolnosti

Dobrý den, už víc jak měsíc mi je po probuzení špatně od žaludku. Jde mi vzduch...

Předčasný výron semene

Dobrý den, můj problem zpočívá v tom, že vždy když se vzruším mi vyteče malé...

Bolest na levé straně hrudníku


Clarythromycin s Norethisteronem

Dobrý den, snese se Klacid na léčbu chlamydií s Norethisteron? Musím ho brát...

Dýchání ústy v noci a chrápání

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli jen nějaká možnost jak dýchat v noci...

Pobolivani zubu po nasazení korunky na skus

Dobrý den. Před pěti měsíci mi byly vyplněny kanálky na sedmicce . Paní doktorka...

Průjem, horečky, nevolnost


IVF, těhotenství, utrogestan a potrat

Dobrý den. Mám jen takový dotaz. Byla jsem na umělém oplodnění, následně jsem...

Laryngospasmus

Vážený lékaři, již několik dní jsem nachlazený, nejprve horní cesty dýchací...

Akné

Dobrý den, je mi 41 let a trápí mě akné (vřídky, červené fleky...) na čele,...

Bolesti břicha


Bolest v krku


Horkost

Dobrý den, prosím o radu. Z ničeho nic se mi objevuje horkost v celém břichu,...

Úraz prsu

Připojuji k předešlému dotazu. Ještě mě zajímá, jestli může po úderu dojít k...

Žebro

DObrý den, mám takový problém. V těhotenství mi dítě dost často kopalo do žeber,...

Kopřivka

Dobry den,prosim o radu. Je mi 30, jsem 4 mesice po porodu,castecne kojim a...

Přenos streptokoka
