Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce a antibiotika

Gynekologie Kristýna . 27.5.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, beru už 3 roky antikoncepci Jangee a teďka beru antibiotika ospen 1000, dnes doberu poslední prášek antibiotik. Za jak dlouho můžu mít pohlavní styk? Ovlivnily antibiotika nějak moji antikoncepci? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Ospen účinek antikoncepce neovlivňuje.

Související dotazy

Antibiotika a antikoncepce
Mám dotaz. Beru antibiotika Ospen 1000 a antikoncepci...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den. Ve středu mi doktorka napsala antibiotika...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, již 3 roky beru antikoncepci Sidretella...
Antikoncepce a antibiotiky
Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Softine a již 9ty den...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a alkohol


Antikoncepce a alkohol


Antikoncepce a alkohol


Antikoncepce a aloe vera - snížený účinek?


Antikoncepce a Amoksiklav


Antikoncepce a Amoksiklav


Antikoncepce a Amoksiklav


Antikoncepce a anbiotika


Antikoncepce a anestezie


Antikoncepce a antibiltika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a Antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika

Dobry den, prosim Vas, jak ovlivnuji atb Ciphin 500 hormonalni antikoncepci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest okostice


Kotvičník zemní a jeho účinky


Zánět slepého střeva


Pásový opar


Protržení panenské blány masturbací


Motání hlavy, tlak v zátylku


Bolesti břicha


Zákaz kouření snížil počet předčasně narozených dětí


Černý pruh na nehtu


Bolesti po operaci variokokeli


Fleky na kůži


MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

Bulka na nártu


Křeče v břiše - nemoc nebo stres ??


Poznáte příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!


Přivolání onemocnění


Kolaterální oběh


Počítání týdnů těhotenství po KET


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×