Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce a HA

Gynekologie Lucie . 22.11.2010

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Beru antikoncepci Lunafem.. a ted i antibiotika Duomox 1000. Beru je ode dneška tedy 22.11 a v sobotu začínám nové plátičko Lunafemu/bez pauzy.. Jak moc můžou tyhle antibiotika ovlivnit antikoncepci a jak dlouho se musím chránit.. Děkuji za odpověd

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

U tohoto typu antibiotik by nemělo dojít k ovlivnění účinnosti HA.

Související dotazy

HA
Dobrý den, už přes rok užívám HA Artizia. Dlouhodobě...
Změna HA
Dobrý den paní doktorko, přecházím z užívání HA Lindynette...
HA
Dobrý den, je mi 40 let, mám jedno dítě,18let,žádný...
Antikoncepce
Dobrý den. Beru přibližně rok HA Stodette..ale přijde...
HA
Dobrý den, zhruba hodinu a půl po užití HA jsem měla...
HA
Dobrý den, od narození jsem sledována na kardiologii...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a epilepsie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, beru HA Katya a mám epilepsii, užívám...

Antikoncepce a Euthyrox

Mohu brát antikoncepci minisiston když beru léky eythyrox?A chtěla jsem se zepatt...

Antikoncepce a Euthyrox

Dobrý den, chci se zeptat, jestli euthyrox 50 snižuje účinky antikoncepce Flaya....

Antikoncepce a Euthyrox


Antikoncepce a flebotromboza


Antikoncepce a framykoin

Dobrý den,chtěla bych se zeptat. Před nějakou dobou sem měla pohlavní styk se...

Antikoncepce a genetická mutace MTHFR C677T/homozygot


Antikoncepce a ginko biloba / guarana


Antikoncepce a glaukom

Dobrý den,je mi 32let,jsem skoro 3 roky po sekci,léčím se s rettinopatií nedonošených,...

Antikoncepce a grapefruit

Dobrý den, mám dotaz ohledně grapefruitu a užívání antikoncepce. Je skutečně...

Antikoncepce a HA

Dobrý den, začala jsem užívat antibiotika XORIMAX, s účinnou látkou cefuroximum...

Antikoncepce a hemoroidy

Dobrý den, můžu používat mast "Faktu" nebo čípky když užívám HA? Nenaruší...

Antikoncepce a Herpesin 400

Dobry den pani Hasilova, chtela bych se zeptat zda lek Herpesin 400, ktery...

Antikoncepce a heřmánkový čaj

Dobrý den, chci se zeptat zda heřmánek nestižuje účinnost hormonální antikoncepce?...

Antikoncepce a hleny v krku


Antikoncepce a hnědý až krvavý výtok

Dobrý den, začala jsem před necelými dvěma měsíci brát hormonální antikoncepci...

Antikoncepce a hnědý výtok

Je mi 26 let a už 10 let beru antikoncepci Lindynette.nikdy jsem neměla žádné...

Antikoncepce a hubnutí po porodu

Dobry den ja mam problemy s vahou sem po porodu uz 6 tydnu cvicim chodim behat...

Antikoncepce a Hypericum Perforatum AKH

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli může mít užívání Hypericum Perforatum...

Antikoncepce a hypofunkce štítné žlázy

Může antikoncepce snižovat hodnoty štítné žlázy? Děkuji

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Koleno, podlamování kolena

Dobrý den, může být příčinou podlamování kolene.. ochabnutí svalstva?? Děkuji

Narušený nerv

Dobrý den, Asi před 3 týdny jsem zjistila, že z ničeho nic mám celkem necitlivou...

Pupínky na předkožce a žaludu


Vliv používání Jaru na zdraví člověka


Zpoždění menstruace


Nízký hemoglobin

Dobry den mam hodnoty hemoglobinu 73 jakym zpusobem se daji hodnoty zvednout...

MUDr. Karel Halada

Ortopedická ambulance a rehabilitace

Zčervenání kůže po alkoholu nemusí znamenat alergickou reakci

Během konzumace alkoholu může docházet k určitým reakcím organismu, jako jsou...

Nerostoucí nehet u palce na noze

Dobrý den, od prázdnin tohoto roku mi neroste nehet u palce na noze. Dělala...

Zánět kloubu

Už asi měsíc mě bolí prostředníček levé ruky, když ho chci ohnout směrem do...

Furunkl končetin

Dobrý den, na kůži se mi objevují již asi půl roku veliké červené boláky s...

Možné těhotenství

Dobrý den, mám strach, že jsem těhotná. Nedávno jsem měla nechráněný sex s přítelem...

Překyselený žaludek


Pupinky na noze mezi prsty.


Bradavice na penisu

Dobry den. Udelaly se mi dve bradavicky na penisu jedna placata a jedna vystoupla...

Savo

dobrý den, již jsem zde psala o svých potížích s bradavicemi. Nezabralo mi pálení,...

Neplodnost


Vyrážka

Dobrý den. V podkolenní jamce na obou nohách mám zarudlou oblast, která svědí....

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×