Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce a ginko biloba / guarana

Antikoncepce nikiii8 7.5.2014

Dobrý den,
čekají mě státnice a chtěla bych začít užívat nějaké přípravky (spíše na přírodní bázi) na zlepšení paměti - např. Ginko bilobu nebo Guaranu. Nebudte to mít vliv na účinnost antikoncepce (beru antikoncepci Ayreen) ?

Děkuji Niky.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, těmito preparáty účinnost hormonální antikoncepce není ovlivňena. S pozdravem

Související dotazy

Ginko biloba
dobry den, chtel bych se zeptat zda doplnky stravy...
Ginko biloba
Dobrý den, asi před pěti týdny jsem začala užívat...
Gingko biloba a hormonální antikoncepce
Dobrý den, beru HA Softine a chtěla bych začít brát...
Poruchy paměti
Dobrý den, zapomínání - to je můj dotaz. Je mi 32,...
Jak na únavu?
vhodné bylinky - Dobrý den, od zkouškového, a s příchodem...
Guarana a káva
Dobrý den, začala jsem užívat tablety Guarana od Walmarku...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a endiaron

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, používám antikoncepci Minissiston. Snižuje...

Antikoncepce a endometrióza

Dobrý den, již dva roky jsem brala antikoncepci Bonadea, nepřetržitě, tedy...

Antikoncepce a epilepsie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, beru HA Katya a mám epilepsii, užívám...

Antikoncepce a epilepsie

Dobrý den, loni v červnu a poté v září jsem měla záchvat a byla mi diagnostikovaná...

Antikoncepce a Euthyrox


Antikoncepce a Euthyrox

Dobrý den, chci se zeptat, jestli euthyrox 50 snižuje účinky antikoncepce Flaya....

Antikoncepce a Euthyrox

Mohu brát antikoncepci minisiston když beru léky eythyrox?A chtěla jsem se zepatt...

Antikoncepce a flebotromboza


Antikoncepce a framykoin

Dobrý den,chtěla bych se zeptat. Před nějakou dobou sem měla pohlavní styk se...

Antikoncepce a genetická mutace MTHFR C677T/homozygot


Antikoncepce a glaukom

Dobrý den,je mi 32let,jsem skoro 3 roky po sekci,léčím se s rettinopatií nedonošených,...

Antikoncepce a grapefruit

Dobrý den, mám dotaz ohledně grapefruitu a užívání antikoncepce. Je skutečně...

Antikoncepce a HA

Dobrý den, začala jsem užívat antibiotika XORIMAX, s účinnou látkou cefuroximum...

Antikoncepce a HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Beru antikoncepci Lunafem.. a ted i antibiotika...

Antikoncepce a hemorhoidy

Mám dlouholeté problémy s menstruaci.Chodí cca 1x za 4 měsíce, nicméně mám 3...

Antikoncepce a hemoroidy

Dobrý den, můžu používat mast "Faktu" nebo čípky když užívám HA? Nenaruší...

Antikoncepce a Herpesin 400

Dobry den pani Hasilova, chtela bych se zeptat zda lek Herpesin 400, ktery...

Antikoncepce a heřmánkový čaj

Dobrý den, chci se zeptat zda heřmánek nestižuje účinnost hormonální antikoncepce?...

Antikoncepce a hleny v krku


Antikoncepce a hnědý až krvavý výtok

Dobrý den, začala jsem před necelými dvěma měsíci brát hormonální antikoncepci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest nohou

Dobrý večer, prosím Vás o radu, v poslední době mne strašně moc bolí dolní končetiny,...

Bílé tečky na penise

Bílé tečky na penisu a pod žaludem je mi 16 a mám to asi od puberty , sex jsem...

Zvětšené tvrdé uzliny pod uchem


Naražený loket

Dobrý den, před 3 týdny jsem byla na horách a když jsem šla ze sjezdovky na...

Tasemnice

Dobrý den, je možné že bych byla nakazena tasemnicí i když mi byla provedena...

Nestabilita páteře a RHC

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s nestabilitou...

Narovnání zakřivení penisu


Hojení výronu kotníku

Dobry den, při cestě ze školy jsem špatně došlápla k doktorovi jsem šla až po...

Nemožnost se plně nadechnout až dušení


Antibiotika Doxyhexal a mléčné výrobky

Dobrý den. Po "kousnutí" 4 klíšť Premiumat mi ošetřující lékařka předepsala...

Chemoterapie

Dobrý den, V Březnu 2017 jsem byl na operaci tlustého střeva - zhoubný nádor...

Alkohol a normix


Přeskakování srdečního tepu

Dobrý den, je mi 22 let a trpím panickou poruchou a užívám 3 týdny cipralex...

Průdušky- horni dýchaci cesty

Paní doktorko, mám prosbu o vysvětlení. Dnes mi řekl muj obvodní lékář, že ve...

Mám pocit nedostatku kyslíku

Dobrý den, můžete mi dát radu ? Trvá to přes rok , zadýchávám se v sedě , při...

Zpoždění menstruace


Dá se zjistit žloutenka z krevního obrazu?

Dobrý den, chtěl jsem Vás požádat o odpověď, zda se z krevního obrazu dá zjistit,...

Červný, uvnitř žlutý flek na kůži

Dobrý den, Asi před měsícem se mi na hrudi objevil flíček na okrajích červený,...

Indometacin 100

Dobrý den, chtěla jsem se jen zeptat, přeslechla jsem paní doktorku.Kdy mám...

Přenos angíny


Reklama
Zavřít