Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce a heřmánkový čaj

Antikoncepce Eliška . 24.3.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, chci se zeptat zda heřmánek nestižuje účinnost hormonální antikoncepce? Obsahuje totiž silice a třísloviny jako třezalka. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Ne, nesnižuje.Příjemný den.

Související dotazy

Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli heřmánkový...
Zelený a heřmánkový čaj na vyprazdňování
Dobrý den už delší dobu mám problémy s vyprazdňováním....
Čaj z Vilcacory
Dobrý den,může matka užívat čaj z Vilcacory,když nemá...
Marjánkový čaj,
Dobrý den, vážená poradno, Od rodinného přítele...
Ospen a čaj s citrónem
Chtěla bych se zeptat včera mi paní doktorka předepsala...
Antikoncepce
Dobrý den, dočetla jsem se, že třezalka může snížit...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a flebotromboza


Antikoncepce a framykoin

Dobrý den,chtěla bych se zeptat. Před nějakou dobou sem měla pohlavní styk se...

Antikoncepce a genetická mutace MTHFR C677T/homozygot


Antikoncepce a ginko biloba / guarana


Antikoncepce a glaukom

Dobrý den,je mi 32let,jsem skoro 3 roky po sekci,léčím se s rettinopatií nedonošených,...

Antikoncepce a grapefruit

Dobrý den, mám dotaz ohledně grapefruitu a užívání antikoncepce. Je skutečně...

Antikoncepce a HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Beru antikoncepci Lunafem.. a ted i antibiotika...

Antikoncepce a HA

Dobrý den, začala jsem užívat antibiotika XORIMAX, s účinnou látkou cefuroximum...

Antikoncepce a hemoroidy

Dobrý den, můžu používat mast "Faktu" nebo čípky když užívám HA? Nenaruší...

Antikoncepce a Herpesin 400

Dobry den pani Hasilova, chtela bych se zeptat zda lek Herpesin 400, ktery...

Antikoncepce a hleny v krku


Antikoncepce a hnědý až krvavý výtok

Dobrý den, začala jsem před necelými dvěma měsíci brát hormonální antikoncepci...

Antikoncepce a hnědý výtok

Je mi 26 let a už 10 let beru antikoncepci Lindynette.nikdy jsem neměla žádné...

Antikoncepce a hubnutí po porodu

Dobry den ja mam problemy s vahou sem po porodu uz 6 tydnu cvicim chodim behat...

Antikoncepce a Hypericum Perforatum AKH

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli může mít užívání Hypericum Perforatum...

Antikoncepce a hypofunkce štítné žlázy

Může antikoncepce snižovat hodnoty štítné žlázy? Děkuji

Antikoncepce a hypotyreóza

Dobrý den chtěla jsem se zeptat mam poruchu štítné žlázy, beru Letrox a teď...

Antikoncepce a chitosan

Dobrý den, mám dotaz ohledně vzájemného působení antikoncepce a dietního...

Antikoncepce a cholesterol

Dobrý den, brala jsem 10 let Lindynette 20 a bez problémů, poté na radu doktorky...

Antikoncepce a Imodium

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli ovlivňuje Imodium vstřebávání antikoncepce....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Operace nadledviny

Dobrý den, Jsem měsíc po retroperitone­oskopické operaci nadledviny pro adenom....

Otok po operaci hemeroidu

dobry den, Jsem 14 dnu po operaci hemeroidu provedenou metodou HAL,RAR. Po tydnu...

Špatné dýchní a Bušení srdce

Dobrý den,jen reaguji na vaší odpoved. Se štítnou žlzou se léčím a ta je pod...

Dlouhodobé onemocnění, streptokok?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Trápí mě od srpna, že jsem byla měsíc nemocná....

Bulka na varleti


Antikoncepce a jiné léky

Dobrý den, beru antikoncepci Logest.Chtěla bych se zeptat jestli Ibalgin 400...

Kožní obtíže


Hemoroidy?


Opakující se bolest v krku

Dobry den, od druheho porodu trpim neustalymi bolestmi v krku, bez teplot,...

Pojmy související s tepovou frekvencí: orientujete se v nich?

Zrychlený tep a pocity silného bušení srdce mohou být natolik nepříjemné, že...

Střevní divertikly

Dobrý den, v roce 2014 prvé vyšetření na kolonoskopii, sám od sebe na základě...

Noční běsy

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na svůj problém týkající se hodně zlých snů....

Skoro až fialová bulka na varleti

Dobrý den, nevíte, co by to mohlo být ? Děkuji

Dotaz ohledně neustáleho vracení angíny

Dobrý den, v listopadu jsem dostala angínu, byly mi nasazeny antibiotika,ale...

Prokřupávání

Dobrý den, mám často ztuhlý krk, snažím se cvičit. Často mi prokřupává při...

Bolest varlete

Dobrý den. Můžu mít torzi varlete? Již asi 2 týdny mě bolí levé varle a mám...

BOlest na levé straně hrudníku


Bulka pod jazykem

Dobrý den, rozhodl jsem se Vás oslovit, jelikož se zrovna nacházím v zahraničí,...

Drobné lymfatické folikuly

Dobrý den, nedávno jsem si všiml pod pravou krční mandlí u jazyku a na záklopce...

MUDr. Václav Hanka

Ordinace PL pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×