Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Antikoncepce, amenorea při sportu

Antikoncepce Mokka 7.11.2014

Dobrý den,
jsem aktivní sportovkyní atletkou, běhám hlavně 1500m. Měsíc jsem brala antikoncepci Mercilon, uvažuji o tom, že přestanu kvůli tomu, že bych mohla přibrat a ohrozilo by to přípravu na sezonu. Zajímalo by mě, jak velký problém je případná amenorea. Dříve jsem měla menstruaci nepravidelnou a brala jsem i prášky (Estrofem, Provera) pro úpravu. Je vhodné brát antikoncepci kvůli pravidelnému cyklu?
(věk: 20let, výška: 164cm, váha: 52 kg)

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, je důležité, abyste menstruovala, proto bych doporučovala v užívání antikoncepce...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Amenorea
Dobrý den, měla bych na Vás dotaz. V listopadu jsem...
Amenorea
Dobrý den. Je mi 13 let a od května minulého roku jsem...
Vhodné sporty při skolioze
Slyšela jsem, že mezi vhodné sporty při skolioze patří...
Vhodný sport pro staršího člověka
Sporty pro padesátileté - Dobrý den, mohu se ještě...
Úzkost při sportu
Dobrý den, mám problém ohledně mých úzkostí. Přes den...
Podváha a zástava menstruace
Dobrý den, mám jeden dotaz. Za pisledního půl roku...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce-menstruace

Dobry den ! 17.9 jsem vysadila po 3 letech pravidelneho uzivani antikoncepci...

Antikoncepce-menstruace-otěhotnění?

Dobrý den, už jsem zde jednou psal. Přítelkyně brala antikoncepci, nyní dostala...

Antikoncepce-menstruace-výtok

Dobrý den, před dvěma dny jsem byla u své gynekologožky kvůli předčasné menstruaci....

Antikoncepce-posunutí

Dobrý den, nyní mám sedmidenní pauzu a a již mi začala menstruace, prášky mám...

Antikoncepce-posunutí menzes

Dobrý den,potřebovala bych posunout teď dvakrát posunout menzes a nevím, zda...

Antikoncepce-přerušování v užívání

Prosím o radu, 1.Mám 16 let,začala jsem užívat HA YAZ ,kterou užívám 4 měsíce....

Antikoncepce-smecta

Chtela jsem se zeptat,jestli Smecta ma nejaky vliv na hormonalní antikoncepci.Vypila...

Antikoncepce-zapomenutá předposlední tabletka

Dobrý den, zapomněla jsem si vzít předposlední pilulku z balení antikoncepce...

Antikoncepce-znovu

Ještě jednou dobrý večer:)Vím,že asi otravuji nebo jsem to špatně pochopila.Dotazovala...

Antikoncepce, 7 denní pauza

Dobrý den, Beru antikoncepci Mercilon už půl roku, momentálně mám 7 denní pauzu...

Antikoncepce, antibiotika

Dobrý den, dnes mi byly predepsany antibioticke prasky a kapky(pamycon a cotrimoxazol...

Antikoncepce, antibiotika a poruchy menstruace

Dobrý den, Beru antikoncepci Katya a minulý čtvrtek jsem byla na operaci s...

Antikoncepce, Antibiotika a Postinor

Dobrý den, přítelkyně užívá hormonální antikoncepci a ve dnech 24., 25. a...

Antikoncepce, antibiotika a předčasná menstrauce?

Dobrý den, již téměř dva měsíce (bez týdne) užívám antikoncepci Mistra. Nyní...

Antikoncepce, antibiotika, sex

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně antibiotikách cyplox , které mi byli...

Antikoncepce, ATB

Dobrý den pane doktore, mám takový dotaz. V úterý 13.8.13 jsem dobrala ATB...

Antikoncepce, Duomox a Escapelle

Dobrý den, 16.3. jsem dostala antibiotika Duomox 1000, v ten stejný den jsem...

Antikoncepce, endiaron, krém Canesten

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má Endiaron vliv na vstřebání nebo...

Antikoncepce, je účinná?

Dobrý den, omlouvám se, že Vám zase píši, ale chtěla bych se na něco zeptat....

Antikoncepce, jsem chránění před otěhotněním?

Dobry den, mela jsem s pritelem pohlavni styk behem me sedmidenni pauzy...